Ingrediënten voor 4 personen:
- 4 sneetjes oud paasbrood
- 1 blikje perziken op siroop (580 ml)
- 2 dl blanke vla
- 125 ml slagroom
- 1 citroen (schoongeboend)
Bereiding:
- Scheur of snijd het paasbrood in stukjes en verdeel ze over vier glazen.
- Sprenkel er 4 el van de perziksiroop over zodat het brood goed vochtig is.
- Snijd de perziken in kleine blokjes en schep ze op het brood.
- Rasp de gele schil met een fijne rasp van de citoren en roer de rasp door de vla.
- Klop de slagroom stijf en spatel het met grote slagendoor de vla.
- Verdeel het over de glazen tot alle perzik bedekt is.
- Zet de glazen in de koelkast en laat de smaken minimaal 2 uur intrekken.
Bron: C1000 Recepten
Bereidingstijd: 10 minuten + 2 uur wachttijd
Voedingswaarde per persoon: 295 kCal
- Auteur: Lilian
- Datum: 03.01.2010
- Tijd: 21:29 uur
-
Laat een reactie achter
// LEFT SIDEBAR ?>
// END LEFT SIDEBAR ?>
// RIGHT SIDEBAR ?>
// END RIGHT SIDEBAR ?>