Romige granaatappelflip

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 bak halfvolle vanillekwark (450 gram)
  • 4 kleine glaasjes
  • 1 muffin
  • 2 eetlepels grenadinesiroop
  • 1 granaatappel

 

Bereiding:

  1. Verdeel de helft van de kwark over 4 kleine glaasjes. Snijd de muffin in blokjes en verdeel deze over de glaasjes. Besprenkel de muffinblokjes met de grenadinesiroop.
  2. Lepel de pitjes uit de granaatappel. Schep de helft van de granaatappelpitjes op de stukjes muffin en verdeel hierover de rest van de vanillekwark en van de granaatappelpitjes.

Tips:

  • Zowel in de koelkast als op de fruitschaal kun je de granaatappel enkele weken bewaren.
Bron: Lekker Leven – december 2006
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
   

 

1 reactie op “Romige granaatappelflip”

  • Sharona zegt:

heerlijk toetje gister uit geprobeerd.

  • Datum: 15.11.2011
  • Tijd: 12:57 uur
  •  
 

Laat een reactie achter