Romige granaatappelflip
- Ingrediënten: granaatappel, grenadinesiroop, muffin, vanillekwark
Ingrediënten voor 4 personen:
- 1 bak halfvolle vanillekwark (450 gram)
- 4 kleine glaasjes
- 1 muffin
- 2 eetlepels grenadinesiroop
- 1 granaatappel
Bereiding:
- Verdeel de helft van de kwark over 4 kleine glaasjes. Snijd de muffin in blokjes en verdeel deze over de glaasjes. Besprenkel de muffinblokjes met de grenadinesiroop.
- Lepel de pitjes uit de granaatappel. Schep de helft van de granaatappelpitjes op de stukjes muffin en verdeel hierover de rest van de vanillekwark en van de granaatappelpitjes.
Tips:
- Zowel in de koelkast als op de fruitschaal kun je de granaatappel enkele weken bewaren.
Bron: Lekker Leven – december 2006
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
- Datum: 27.12.2009
- Tijd: 11:04 uur
heerlijk toetje gister uit geprobeerd.