Vanillekwark met kokos en chocolade
- Ingrediënten: chocoladehagelslag, kokos, kokosmacronen, malibu, vanillekwark
Ingrediënten voor 4 personen:
- 500 ml vanillekwark
- 2 kokosmacronen
- 4 eetlepels Malibu (kokos-rum)
- 2 eetlepels gemalen/geraspte kokos
- 2 eetlepels Pure hagelslag XL (Venz)
Bereiding:
- Breek of snijd de kokosmacronen in stukjes. Meng deze met de Malibu.
- Verdeel de helft van de kwark over vier glazen.
- Leg daarop de koekstukjes. En schep daarop de rest van de kwark.
- Strooi de kokos en de chocolade hagel over de kwark.
Variatietips:
- Gebruik in plaats van kokosmacronen, Malibu en gemalen kokos eens bitterkoekjes, Amaretto en geschaafde amandelen. Rooster de amandelsnippers kort in een droge koekenpan.
- In plaats van hagelslag XL kunnen ook pure chocoladevlokken gebruikt worden.
Bron: Recept van Annamarie Deelstra
Bereidingstijd: ca. 5 minuten
- Datum: 01.01.2010
- Tijd: 22:51 uur
ik vind dit mega geweldig en de kokos is supperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
ik ga het vandaag maken hopelijk wordt t lekker